Спасов ден – пореден курбан –
за здраве не, а жертви невинни!
Шофьор с автобус, атаман
и всички пред него безсилни.
Отново ужас и ад, и сълзи,
и въпроси за нечия вина.
Господи, моля те – душата спаси,
не на мъртвите, а на цялата страна!
© Дора Ефтимова All rights reserved.