Няколко бягства… с ненужни мъже!
Такъв е животът: Игра на въже!
Но с мен се получи, не точно така:
Избягах веднъж - и със мъж - будала!
Още го помня сред зимния ден:
Застана пред мене, съвсем заблуден!
Засенчи небето, свали ми звезда!
Прегърнах се с хубав - мъж - канара!
Помня го също в големия град:
Там сложих в сърцето му, черен печат!
И днес, той не търси друга жена!
Със здрава захапка до мен го държа!
😀
Юри
Йовев
Декември
2021 г.
© Yuri Yovev All rights reserved.
Един черен печат е достатъчен. 😀