Nov 30, 2019, 9:06 AM

Черен петък... 

  Poetry
291 0 0

Черен петък...

 

Наричат всички петък черен този ден,

не знаят колко е вярно за теб и за мене,

денят в който за първи път се срещна с мен,

но днес няма ме и затова – ти е черен...

 

Заседна ти пак в гърлото бодливата буца,

когато днес погледна календара...

Едно чувство в сърцето ти почна да куца,

но залостваш го  - да  няма къде да избяга...

 

Отново прободе те там в ляво нещо,

отдавна така не те беше боляло...

Честита годишнина от първата ни среща,

която по-добре да не се бе състояла...

 

23.11.2018

© Радослава Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??