Nov 19, 2011, 5:58 PM

Черменлийски мост 

  Poetry » Other
452 0 0

 Край село Лозен

се намира борова гора,

до нея има златни нивя.

 

По  моста кола преминава,

към Малко градище заминава.

 

Откъм Сакар идва светлина - слънцето е там

в своя плам.

 

И зората осветява нивята.

 

 **********************************************************

 

Посвещавам на моето село - Лозен, обл. Хасково, което има красота, която трябва да се опише тук.

 

 

 

© Добри Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??