ЧЕРНА РОЗА
Ще посея черна роза в душата,
ще я поливам всеки ден с моите сълзи,
ще я дарявам с нежността и топлината,
която ти никога не ми дари.
Ще ухае тя на болезнена самота
и по листата и роса ще капе.
Ще расте и ще разцъфти цветът,
а след време и той ще окапе...
Ще увяхне мойта роза черна,
ще изчезне като нашата любов,
ще си иде като твоята душа неверна,
ще умре с последната надежда за живот...
© something else All rights reserved.