Feb 29, 2008, 11:34 PM

Черни рози 

  Poetry » Other
676 0 2

Черни рози в душата си отглеждам -

красиви са, но видими единствено за мен.

От всяка болка нова роза се заражда и

се разлиства всеки божи ден.

Целогодишни са, сезони не признават

и черпят сили от нещастното сърце.

Всеки ден броят им нараства и не може

да се спре. Невидимата болка съживяват

и се впиват жадно в малкото останали

мечти. Всяка нощ грижовно се поливат

от безспирните сълзи.

Красиви са, дори повече от всички други,

ала от тях толкова боли...

Душата ми е черна роза, омайваща дори,

дори нощта. Красива е, но и опасна -

убива всяка истинска мечта.

© Йоана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Прекрасно е!
  • КРАСИВИ СА ТЕЗИ РОЗИ, НАИСТИНА....НЕВЕРОЯТНО Е МНОГО МИ ХАРЕСА
Random works
: ??:??