Nov 17, 2014, 6:20 PM

Черният ангел 

  Poetry » Love
562 0 0

По стъпките ще ме познаеш в тъмното, че идвам.

Тишината ще изпълня с тежкият си парфюм...

По дишането ще познаеш от теб какво ще искам,

а щом очите ти ме срещнат ще разбереш, какво се крие в моя ум...


Съблечи ме бързо, позволявам ти да демонстрираш ярост!

Развълнувай нежно перата на моите черни крила! 

Не се притеснявай, отдавна изгубих своята святост...

И от Рая с гръм и трясък напуснах, защото Господ не ме разбра...


Целуни грешните устни от Бог прокълнати...

Само веднъж излъжи, че не е само страст, че има любов...

А утре зората без време ще ме отпрати

и няма да се върна повече в твоя живот.


Не искам, щом тръгна за мен да се сещаш...

Само помни по кожата ми как си горял.

Как през очите, в душата чак ти се вглеждах,

че със страстта на черният ангел си си играл.

© Викторио All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??