Jun 12, 2008, 3:07 PM

Черно 

  Poetry
739 1 3
Черен тунел,
черна светлина,
черни хора,
черно небе и
черно слънце
на него.
Черен свят
и всичко около мен
се събира
само в един черен квадрат.

© Ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??