Sep 6, 2008, 8:44 PM

Черно небе 

  Poetry
614 0 3
 Призраци хоро ще заиграят
и ти ще си с мен до края на нощта,
чувам зверовете да говорят -
сега е краят на света.

 Нощта ми казва с ръце да те убия,
в кръв да плуват твоите очи.
Нощта ми казва тук да те погубя,
а в ада с мен да взема дъха и сърцето ти.

 Черното небе ще вземе
черните души на този ден -
нашите души с тебе,
а там ще изгорим в пламъка студен.

 Оковани в огън и смъртни вериги,
аз ще търся изход от капана свещен,
но няма за тези утеха и сили,
които живеят на Тъмното в плен.

 Краят на живота е в кръвта ни,
в теб аз пробивам дълбоки рани на смъртта.
Войната на телата само вкарва те в капани,
а дяволът дарява ме с червената корона на властта.

© Васил Русков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??