Красиво е, нали?
Апетитно, с дъх
на вкусни ягоди.
Ярък цвят,
чувствен глас -
предизвикват твоя глад.
Изпиваш и без очи
моите ягодови устни,
целувки искаш,
говориш за любов дори,
отнасяш се с мене мило
и всичко заради
едно червило!
© Ваня All rights reserved.