Сребристи
отблясъци
пустинни
морета
океани
от пясък
слънце
в косите
жена...
.....................
Усмивка
радост
две сълзи
щастие
майчина душа...
.........................
Тя великата
майка
природа
отгледа
деца...
........................
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ЗЕМЯ...
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МАЙКИ...
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ЖЕНА...
07.03.10г.
© Сириус Надежда All rights reserved.