May 2, 2015, 6:41 PM

Честит първи май, ден на труда! 

  Poetry » Civilian
563 0 0

О, Труд, Творец на

богатства - грабител след

теб да злорадства...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??