May 1, 2022, 11:59 PM  

Честит първи май - ден на труда! 

  Poetry
114 0 0

... и зло не кандиса 

че нему в основата 

власт и пар'и са -

 

и плата непотна 

делят овластени - 

тире - омърсени -

 

и вече за кой ли 

път робски трудът е 

и мрак - и защо ли...

 

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??