Nov 1, 2010, 10:58 AM

Честит рожден ден,Поете 

  Poetry
3478 0 18

 

на Иван Христов  \Рудин\

 

От Бога е благословен

ден в който е Поет роден!

Бъди, Иване здрав и жив –

все тъй чаровен, талантлив!

 

Дарявай щедро ти сърце си

на Музи и на Поетеси –

за твоите ,всякакви любови,

те винаги ще са готови!

 

Щастливата Звезда да грее

и Лирата ти все да пее!

Годините да не тежат,

а Фенките да се множат!

 

Вместо шампанско и букет,

ти подарявам днес сонет!

                                      01.11.2010

Наздраве!Желая ти много усмихнати дни!

© Ваня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??