Мартеница, тъй игрива,
българска, щастлива,
от Аспарух завещана,
по света като тебе няма!
Червена и засмяна,
бяла свобода - премяна,
наша хилядолетна,
бяла, червена, кокетна...
Носиш здраве и късмет,
живот и радост най-човешка.
Нека има мир и благодат,
пази ни от злини, без грешка!
© Елена Калчева All rights reserved.
очевидно кампанията "Лицемерие" работи безотказно!
чудете се и се обединявайте!
п.с. жалко, много жалко е да се опорочи сайт като този. продължавайте...