Jan 2, 2019, 2:22 PM

Честито приятели ! 

  Poetry » Civilian, Other
478 1 0

Зад нас е вече Старата година.
Да, Стара е, но нея си я знаем.
А ако Новата е някаква гадина?
Каквато и да е - ще я изтраем.

 

Тя, Старата, последна бе за някого.
За други първа, или без значение.
Отиде си със част от нас нанякъде,
и няма да се върне - без съмнение.

 

А Новата? Не знаем тя каква ще е.
Дано да бъде мирна и богата!
Дано намерим в нея свойто щастие!
Дано не бъде мащехата - злата!

 

пи

© Пламен Иванов - ПИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??