Nov 1, 2024, 7:23 AM

Честно 

  Poetry » Humour, Other
213 0 0

Да си го кажем честно

и аз не съм прекрасна ,

ама и вие не сте ,

точно обратното е .

То моите слабости 

са доста ,

но вашите са по...

И всички знаем ,

че сме гости 

тук 

и сме за малко .

От много време 

сме забравили

какво е прошка ,

от доста време 

изглеждаме жалко .

Та простете ,

то никой не е 

идеален ,

но борците са малко ,

а мижитурките 

в остатък...

© Jivka Koleva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??