Jan 30, 2009, 6:51 PM

Честта да e препятствие 

  Poetry » Phylosophy
521 0 0

Една-единствена е, а така достатъчна!

Поредната им крепост за превземане!

Как искат те  последния остатък

от личното и  време да обсебят!

Харесва и честта да е препятствие,

по пътя им,  минаващ през съдбите!

А после ще воюват и  по между си.

Ще им се предаде,  за да ги гледа!

И даже Бонапарт ще им завиди,

за Ватерлоо, дето ще последва!

© Рот Блак All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??