Чети ми на глас само първия ред.
Ще премрежа очи и ще слушам.
Пасквилът е чуден, с красив словоред,
вулгарно финалът се случва.
Павета се хвърлят по чужда глава –
/алюзия тук не търсете/.
Отлитнал е Жоро във тишина,
да пие по бира с поети.
Чети ми на глас само първия ред.
Мъглата е много опасна.
Ще поникне здрав бурен –
сбъркан куплет
от влъхвите –
бесовски страсти..
© Христина Комаревска All rights reserved.