Jan 12, 2007, 8:13 PM

Четирилистна детелина 

  Poetry
705 0 7
Не е честно, не е природно,
откъсвайки “четирилистника”,
жената да е животно,
което си избира хищника.

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??