Четирилистна детелина си намерих
и взех я нежно във ръце,
като мъничко дете.
Не може да ми каже тя,
каква е моята съдба?
Ще ме направиш ли щастлива,
четирилистна детелина,
докато на този свят ме има?
Туй можеш да ми кажеш само ти.
Когато ме погледнеш във очите,
когато ме погалиш по косите,
когато със любов във мен се взираш,
аз зная – свойто щастие намираш!
© Снежана Терзиева All rights reserved.