Jul 30, 2008, 12:21 PM

Чичо Гошо на среща 

  Poetry » Humour
1040 0 5
 

Чичо Гошо рано стана.

Да се готви се захвана.

Изглади със ютията гореща.

Днес има важна бизнес-среща.

 

И обувките си лъсна,

и внимателно се бръсна.

Ето, вече се облече

със костюм и със елече.

 

Тръгна и пристъпи важно,

но навън бе много влажно.

Цяла нощ докато спял,

дъжд проливен е валял.

 

Бавно и внимателно вървял

и избягвал локви с кал.

От тези локви имал спомен,

че стават те проблем огромен.

 

До тротоара се добрал

и мислел, че е оцелял.

Спокойно тръгнал той напред

и мислел: "Всичко е наред".

 

Но както става с чичо Гошо,

при него всичко свършва лошо.

Една кола се залетяла

и с цяла локва го оляла.

© Y. Panda All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??