ЧНГ
Честита да е новата година,
нека много здраве, щастие, любов да има!
Нека само радостни неща,
да изпълват дните и нощта.
Нека обич да изпълва пак сърцето
и усмивката да не слиза от лицето.
Късмета нека всеки да споходи
с пари и щастие и весели купони.
Дано сълзите ни да са от радост,
вечна да е нашта цветна младост.
Приятелите верни пак до нас да са,
любовта да тропа тук на нашата врата.
Нека всеки ден да бъде сбъдната мечта,
светлина да има във Вашата добра душа.
Нека слънцето да свети топло на небето,
любовта ни да запазим във очите и сърцето.
Нека живот и здраве пак да има,
поне до стотната година.
Какво ли още да Ви пожелая
най-сърдечно аз на края?
Ще ви пожелая още вяра във душата
и надежда свята нека имаме в сърцата!
Светли празници нека да си пожелаем
и наздраве с чаши бодро да си кажем!
© Пламена Владимирова All rights reserved.
Нека новата година да ни даде много поводи за
усмивки и сбъднати мечти!