Jul 28, 2007, 5:36 PM

Човек 

  Poetry
583 0 5
Човекът - звяр край пещерите -
настръхнал, гладен, див.
Човекът - огън по реките-
буен, жаден, жив.

Човекът - полет над небето,
плодът на смелите деди.
Човекът - извор сред морето,
храм за светлите мечти.

Човекът - свят през световете,
намерена надежда за любов.
Човекът - път през вековете -
познат, утъпкан, нов...

© Галина Фотева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??