Jun 26, 2011, 12:39 PM

Човекът, когото обикнах 

  Poetry » Love
770 0 1

Не искам да започвам отначало.

Комромиси да правя не желая.

Тъга горчива пак да ме обсебва...

И самотота да ме обладава...

 

Но срещнах те... И сълзите ми спряха.

Душата ми ранена се пробуди.

И хиляди съцветия изгряха...

Тъгата моя някъде прокуди.

 

И изгрев нов сърцето ми съзира.

И трепет, и омая  непознати.

Гласът не чувам, който ме възпира

и доводите му познати:

 

"Ще страдаш, ще боли те много!
Не вярвай ти,  нали опита?

Да любиш, туй такава е тревога...

Едва събра душата си разбита."

 

"Ще трябва смелост." - казвам си накрая,

копнежа на сърцето да послушам.

Ще бъда ли "любима", аз не зная...

В прегръдката ти искам да се сгуша.

 

И пристан мой да бъдеш, тревога...

И радост, и сълза неутешима,

че цяла да съм само с тебе мога...

Докоснах те мечта - неуловима.

 

 

 

 

 

 

© Силвия Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Най-чистите и съкровени чувства


    в Сърцето си запазих аз...


    за ТЕБ!!!


    Носех те в мен... Мечтах те... Жадувах те...


    Дочаках те!
    Чудесех стих! Така познато, но Красиво!!! Нека този път да е ЗАВИНАГИ!!!
Random works
: ??:??