Aug 20, 2008, 8:36 AM

Човешка нагласа 

  Poetry » Other
607 0 0
                    ***
Писна ми всичката тая игра,
която контролира живота ми досега.
Хората се мамят постоянно,
живота си провалят тотално,
мразят се и се обвиняват,
с лъжите си се разболяват,
тормозят се взаимно,
избиват се безименно.
Това е много гадно,
но в живота е нормално
да си балък от класа -
това е в човешката нагласа...

© Ели Дим All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??