May 13, 2012, 5:35 PM  

Чрез Любовта 

  Poetry » Love
656 0 0

Чрез Любовта

Луната нежно пърха с мигли,
а ветреца й припява във нощта,
край тях се реят мисли бегли,
събрали страсти, глъч и суета.

С ръце протегнати към небесата
за дни на вяра, обич, благослов,
Човека би обходил даже и Земята,
когато е изпълнен със Любов!

Така създава в дните свои радост,
излъчва сила, воля, обич и заряд,
във вените кипи живот и младост,
защото е загърбил всяко зло и яд!

По пътя на живота се така успява,
когато вярваш в своя избор и съдба
а земните неволи смело претворяваш
в дела, създадени чрез Любовта!


Лъчиста

© ЛЪЧИСТА All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??