Nov 27, 2010, 8:06 PM

Чрез мисълта 

  Poetry » Love
443 0 1


ЧРЕЗ  МИСЪЛТА

Сега си отиваш.
Сам ли го реши или ме последва?
Много със себе си вземаш,
ако не и всичко...
Дори и сенките бледи.

Днес мълча,
дума не отронвам целия ден
.

С теб сега се прощавам
чрез мисълта,
щом такъв край ни е отреден...




27.06.2005 г.

© З. Райкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??