Jun 18, 2007, 5:40 PM

Чуден букет 

  Poetry
561 0 2
                  Чуден букет

 

Седя, поглеждам небрежно през прозореца.

Гледам, славей отново сладко пее любовна песен.

Усмихвам се в тоз летен ден, както никога.

Лятото дойде, време за отдих, за мене не!

 

Ствам и отивам до прозореца, отварям го.

Духва летен бриз, уханието на цветя - божествено.

Поглеждам градината - цветята прекрасни.

Отивам при цветята, набирам чуден букет.

 

Оставам го в чудна нова ваза.

Поставям една семпла картичка.

Сега отивам на работа.

А теб те чака чуден букет!

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??