Jun 13, 2017, 1:10 PM

Чудо 

  Poetry » Love, Odys and poems
578 0 1

Веднъж стоях си тихо сам.

Веднъж замислих се какво е да си там.

Там, в онзи свят прочут.

Любовта подскача сякаш на батут.

Дланите се изпотяват.

Краката се вклиняват.

Мисълта ти замъглена.

Веднага е пленена.

Без болка, без страх.

С капка драма горчива.

Любовта да е красноречива.

Звучи ли доста лудо?

Наистина е цяло чудо.

© Стилияна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??