Mar 12, 2017, 1:02 PM

Чужда къща 

  Poetry » Humour
734 0 0

       

         Седи баба и се мръщи:

     – Акъля ми – кат' чужда къща:

   уж там всичко подредено,

   пък не знам кое къде е!

Казвам ѝ:

– Това е лесно!

То се знае открай време –

Щом забравяш, си записвай!

    – Тъй направих, внуче мило.

  Но не мога да намеря

 де оставих си тефтеря!

© Галина Белинска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??