Jul 13, 2016, 8:42 AM

Чуждестранни хора /Детски хвалби/ 

  Poetry » For kids
492 0 1

Казва горделиво Надка:

"Мама вече е канадка!"

 

Гордо отговаря Зойка:
"А пък мама - французойка!"

 

Не остава по-назад Илия:
"Моят татко е в Русия!"

 

Става и се хвали Зарка:

"Майка ми пък е швейцарка!"

 

Тупа се в гърдите Дани:

"Тате пък е англичанин!"

 

Ето, хвали се и Сийка:

"Майка ми е австралийка!"

 

Силно, гръмко виква Станка:
"Мама е американка!"

 

Отговаря скромно Дария:

"Ние пък сме си в България!"...

 

Марин Тачков

© Марин Тачков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??