May 15, 2011, 11:10 PM

Чукче и наковалня 

  Poetry » Love
994 0 11

 


Чукче и наковалня


Конецът, който ни свързва,

е плетен от паяк,

умрял след творбата си,

защото, без да иска, я скъса.

 

Въжето, което грижливо

затегна до крясък,

се скъса в представата,

че свободата ти за мен е по-важна.

 

Мислите, които и двама

от себе си скривахме,

не спряха да се любят неистово,

докато гневни и глупаво се лъжехме.

 

Най-силната верига е срещата
и разделите в очите ни.

Колкото ковяхме бягство,

толкова и стомана оплетохме.


© Боряна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??