Feb 26, 2006, 11:14 PM

ЧУВСТВА 

  Poetry
968 0 10
               ЧУВСТВА

Животьт се носи,
душата го знае,
в главата-вьпроси,
сьрцето ридае,
очите угасват,
устата мьлчи,
сльнцата залязват,
и само сьлзи...
Земята пустее,
потоци са сухи,
луната линее,
ушите са глухи.

Усещах сьс сетива онемели,
преди тебе да срещна,
а сега са запели.

И сльнцата изгряват,
и вьпроси ги няма,
и устните шават,
и в земята-промяна,
и луната пак свети,
и ушите ми чуват,
и растежа на цвете,
и риби как плуват,
и потоци преливат,
и очите сияят,
и не щат да заспиват,
и сьлзите си траят,
и животьт е песен,
и душата мечтае,
и сьрцето работи-
за тебе това е ...
             

© Ивайло Яков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??