...Чувствам...
Чувствам същото като теб,
преживяваме заедно безкрайно
много неща и в себе си ,
обречени и окрилени ги носим-
неща, които са толкова глупави
и наивни, но и чисти и истински,
неща - толкова луди и невероятни,
но определено нормални и житейски...!
Когато сме далеч един от друг, чувствам
празнина, която не се запълва и расте,
постоянно - много студ и убиваща болка,
но когато те чувствам така както е сега
или както и да е..., създаваш живота ми
и го осмисляш - огряваш ме със топлина
и ме даряваш с неземно щастие и вълшебство...
Понякога, когато чувствам тъмнината,
пак и пак, заради теб разбирам-
че нищо не е както изглежда,
че някои ни лъжат, а други подкрепят,
че на някои не им пука, но други ни обичат,
че когато въпреки това се почувстваме
неразбрани и необичани, взаимно за ръцете
се държим и живее душата ни в обожание...!
Чувствам, че само с теб, мога да бъда
себе си, такава каквото съм, каквато мога...,
каквото мечтая, че никога няма да ме осъдиш,
защото такава ме обичаш и не искаш
да се променям, че искаш да съм права,
и ме защитаваш, но и караш ме да се боря,
заедно да се борим и от грешките си
да се учим, всеки ден заедно да растем
постепенно, без да бързаме,
но и без времето си да губим...
Чувствам как сливаме и разперваме крилата си
как летим и как ще посрещнем
всяко ново утро, в слънчеви лъчи...!!!
Чувствам как сливаме живота си, как го създаваме...
© Лили Вълчева All rights reserved.