Зората румена от изток се усмихва,
А утреникът нежно ме прегръща.
Щастливец съм и радостта ми не затихва –
Обичам - да!... И съм обичан също!...
Такова щедро утро как да не запомниш?
Обичаш ти и в теб душата пее!...
Обичат те и няма радост по-огромна -
Без любовта животът всъщност тлее!...
И ден и нощ щастливата душа празнува,
Че чувствата превръщат ни в поети!...
А долетяла като птица тържествува
Магията на любовта в куплети!...
© Роберт All rights reserved.
Хубав ден ви желая!...