Aug 6, 2008, 1:04 PM

Чувствено 

  Poetry » Humour
495 0 3
Чувствено

Нямам чувство за изкуство -
натуралното ме кефи,
а изкуственото чувство
е кат напъни в кенефи!

Имам напъни в кенефи,
но това не е изкуство,
въпреки, че много кефи
и е натурално чувство!

А изкуственото чувство
го натирвам из кенефи,
натуралното изкуство,
само то и то ме кефи!

04. 08. 2008 г.
Прага

© Станимир Тахов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??