Apr 29, 2014, 12:49 PM

Чувство 

  Poetry » Love
450 0 5

Във себе си аз пазя твойто име

през пролет, лято, есен, зиме.

 

И то е чисто, свято, неподкупно

завито в чувства целокупно.

 

Във мен се трупат чувствата и звуци

от незаспалите капчуци.

 

Когато утрото пристига жарко,

без теб наистина е жалко.

 

Но аз усещам топлите ти стражи

как тлеят в мокрите паважи.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??