Feb 27, 2010, 8:17 AM

Циганко моя 

  Poetry » Love
663 0 3

Циганко моя

Циганко моя, гледай ми на ръка!
И тя, като мене, е малко прикрита...
Половина сърце... Ех, че съдба...
Аз знам ще ми кажеш... Няма да питаш...

В мен стъбла са прикрили много чужди съдби...
В шепа ги гледах... Можеха да прорастнат...
Сега пепел измитам, а отвътре тръпчи...
А когато обичаш е просто прекрасно...

"- Половина сърце, не ще вземеш ръка!
Щом поискаш да грее, Тя двойно е предпазлива...
Как Храм съгради с половина Душа?!?
Половина вина, до гроб, ще залива...

Не ме гледай в очите! Не помисляй дори!
Не ми давай пари! От тебе не искам...
Половина сърце... Знаеш ли как боли?!?
Две очи винаги... След теб... Ще подтискат..."


© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??