Dec 3, 2013, 9:52 PM

Циганко моя 

  Poetry » Love
801 0 9

Циганко моя, гледай ми на ръка!
И тя, като мене е малко прикрита...

Половина сърце... ех, че съдба...

знам ще ми кажеш... Няма да питаш...

В мен стъбла са прикрили много чужди съдби...

В шепа ги гледах... Можеха да прорастнат...

Сега пепел измитам, а отвътре тръпчи...
А когато обичаш е просто прекрасно...


"Половина сърце не ще вземеш в ръка!

Щом поискаш да грее, Тя двойно е предпазлива...
Как Храм съгради с половина душа?!?

Половина вина, до гроб, ще залива...


Не ме гледай в очите! Не помисляй дори!
Не ми давай пари! От тебе не искам...

Половина сърце... Знаеш ли как боли?

Две очи винаги... След теб... Ще подтискат..."

 

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??