Apr 22, 2009, 7:57 AM

Цирк 

  Poetry » Humour
970 0 7

Цирк

Точки, тирета във банкови сметки,
много цифрени, електронни номера,
зад невидими, коварни решетки,
поробена е изглупялата душа.

Нов кредит и нова - СТРАШНА оферта:
Бързо - купи си ОБРАТЕН тирбушон,
не забравяй и ЛЯВА отвертка,
а за жената ВЕРСАЧЕ тампон!

На бебето ни ХУГО БОС пелините
и нищо, че пак се насра,
но от завист ще ви се пръснат душите,
че на ШАНЕЛ ухаят скъпите ни лайна!!!

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??