Jun 15, 2007, 8:17 PM

Цивилизационен Кръговрат 

  Poetry
396 0 3
Сред преломните съдби на вековете
шупли ронят се от плачещи комети...
Боговете на народите пируват,
а народите, умирайки, сънуват....

Ветрове и слънчев откос преминават
през невидимите порти на душите...
А животите са тук и заминават,
а животите делят се и преплитат...

Измеренията пласт по пласт зариват
всяка вяра и прозрение човешко.
Световете идват, после си отиват...
Всеки БОГ, за Бога,
прави грешки!!!!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • А боговете дали също грешат?
    Знаеш ли колко по-спокойни щяхме да сме простосмъртните човеци, ако знаехме това!
    Замислящ стих!БРаво!
  • Хареса ми!
  • ,,Всеки БОГ, за Бога,
    прави грешки!!!!''
    Браво, Катя!
    Страхотно е!
Random works
: ??:??