Dec 29, 2021, 5:16 PM  

Cпомен 

  Poetry » Love
782 1 2

В очите ти събран е вишнев цвят.

Косата ти е здрачна светлина.

Смехът ти-звезден ручей от лъчи 

и ромон тих на морските вълни. 

А по-добър изглежда този свят 

за двама ни ,прегърнати в нощта 

и ний вървим унесени в мечти.

Но ето ни в таз лунна ,звездна нощ, 

минаваме край сини езера 

и те ни пеят нежно с леден звън. 

Отново ний вървим в таз лунна нощ 

и двамата с докоснати ръце...

далечен спомен и отминал сън.

 

 

 

© Иво Сотиров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??