Jun 21, 2022, 1:50 PM

Цвете 

  Poetry
347 2 8

Цъфнало и цвете алено,

От Слънцето нежно погалено.

Светнало е пенджеро!

Сладко ухае на село!

Моми и невести двори помели

и към полето, с песен поели.

Че е жътвено време!

Да събере трябва хлебно семе!

© Маргарита Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??