Историята, която искам да разкажа,
е животът ми с теб.
Чувство, което ме кара да летя.
Не знам как точно става, но
щом докосна те,
вътре в мен,
дълбоко вътре в мен,
сърцето започва да бушува,
спомени изплуват.
Нощем звездите за теб
аз броя.
Не искам да идва
краят на нощта.
Слънце имам.
Трябва ми вода.
© Едно Такова All rights reserved.