Sep 6, 2007, 1:17 AM

Цвете за теб 

  Poetry
2046 0 5
Откъснах тази пъпка вечерта
в мига, преди да тръгна, за да не повехне.
Във вазата до своята глава
я сложих с мисълта за тебе.

А сутринта, с първите лъчи,
потърсих я с поглед още сънен,
не вярвах аз на своите очи,
в разкошен ален цвят се бе превърнала.

Дали е чудо или любовта
превърна този стрък във цвете?
Реши сама загадката сега,
аз подарявам ти и двете.

© Сам Вълк All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??