Sep 28, 2005, 5:22 PM

ЦВЕТЕТО 

  Poetry
940 0 1
Цветето, което продаваше цветя,
там - някъде в една пресечка...
Сред аромата на пресъхнали души,
даряващо копнежите с надежда.

Усмихната...стоеше сред снега,
прозирайки във истината вечна,
че се раждаме, цъфтим и гнием,
както и всичко преходно в света.

Един ден...изчезна просто тя,
незнам дали и друга истина узна...
или видя, че е самотно цвете,
сред всички изоставени цветя...

© Николай All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??