Sep 17, 2010, 7:17 PM

Цветна магия 

  Poetry » Landscape
1559 0 17

Цветна магия

 

Експериментална поезия

по картината на Ася Толедо

„Да се влюбиш в есен”

                              http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=224269

 

Влюбена есен, самотна и прелестна,

с цветна магия загръща грижовно света.

Пеят за зимата птичките прелетни.

Стине земята, очаква смирено дъжда.

 

Златни са вейките, свирят в шубраците,

наноси влачи лениво сиротна река...

В миг разкодирам магически знаците:

приказна хубост – печална, ненужна сега.

 

 

 

© Плами All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??