Dec 5, 2012, 2:23 PM

Цветна магия 

  Poetry » Love
871 0 25

Питай слънцето, то ще ти каже

какви цветя да избереш -

дъгата ще помоли даже

от цветовете ù да избереш.

От облака ще вземеш сиво,

от жълтото - само ще ти даде.

Червеното - от макове красиви,

а синьото - от синьото море.

И после то ще те научи

венеца как да ми дадеш.

Магията за да се случи...

в косите ми да го сплетеш.

 

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??