May 23, 2021, 4:16 PM  

Цветни таралежи 

  Poetry
443 1 2

Ден като хвърчило

пее и лети,

радостно открило

вятър от мечти.

 

Слънцето бележи

малък влюбен свят,

цветни таралежи-

чувствата – цъфтят.

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??